Lóska Ménes

Hazánk legnagyobb és legeredményesebb kisbéri ménesének ad otthont az immár harmadik évtizede töretlenül fejlődő, a tenyésztési-, turisztikai- és sporteredmények tekintetében egyaránt kimagasló Lóska Ménes.

A fővárostól alig egy órányi autóútra található, 140 hektáros birtokon több mint 120 lóból álló ménes várja a látogatókat, túrázókat. A saját tenyésztésű és kiképzésű kisbéri félvér lovakkal szervezett tematikus túrák mellett a birtok számos szolgáltatást kínál. A vendéglovak számára boxos elhelyezést (20 lóbeállót), a túralovasok számára változatos időtartamú, szervezett lovastúrákon való részvételt, igény esetén 20 túralovat, túrafelkészítést, valamint vezetett méneslátogatást kínál. A túrára való felkészülést fedeles lovarda, tereppálya, díjugrató akadálypark, díjlovagló négyszög és az országban egyedülálló lószimulátor segíti.



Lóbeálló kapacitása: 20
Túralovak száma: 20

Hasonló találatok

Faluhely Major

3143 Mátranovák, Faluhely Major, külterület 0116/11 hrsz.

A mátranováki Faluhely Majorba érkezve különleges állatok, szabadtéri pezsgőfürdős fakád, és házias ételek fogadják a látogatót.

Bővebben

Liget Lovasudvar

3170 Szécsény, külterület 0278/5 hrsz.

Erdély tájait idéző dombvidéken, Szécsény városában működik a Liget lovasudvar, amely a tereplovaglás, csillagtúrák,...

Bővebben

North Star Lovasudvar

3127 Kazár, Bányász út 26.

A North Star Lovasudvar 12 hektáros legelőterülettel körbevett birtokon körkarámmal, homokos- és füves pályával, és 12...

Bővebben

Torák Lovasudvar

3137 Karancsberény, Petőfi út 3.

A Torák Lovasudvar a turizmus mellett nagy hangsúlyt fektet a lótenyésztésre.

Bővebben

1011 Budapest, Aranyhal u. 4. • +36 20 578-7600 • info@eurohorse.hu