Szilaj Lovaspihenő

Tiszaladány több évtizede vonzza a lovasokat minőségi lovas turisztikai szolgáltatásaival, a településen nagy hagyománya él fogathajtásnak, fogatozásnak és a lovas bemutatóknak is.

A Szilaj Lovas Udvarház nem véletlen lett kedvelt állomáshelye a lovas- és fogattúrázóknak. A 12 lóbeállót kínáló pihenőhely ideális kiindulópont a Bodrogon szervezett vízitúrához is. A Bodrog és a Tisza összefolyása, a Bodrogzug érintetlensége páratlan élményt nyújt lovasoknak és kajak-kenusoknak egyaránt.Tiszaladány több évtizede vonzza a lovasokat minőségi lovas turisztikai szolgáltatásaival, a településen nagy hagyománya él fogathajtásnak, fogatozásnak és a lovas bemutatóknak is. A Szilaj Lovas Udvarház nem véletlen lett kedvelt állomáshelye a lovas- és fogattúrázóknak. A 12 lóbeállót kínáló pihenőhely ideális kiindulópont a Bodrogon szervezett vízitúrához is. A Bodrog és a Tisza összefolyása, a Bodrogzug érintetlensége páratlan élményt nyújt lovasoknak és kajak-kenusoknak egyaránt.Tiszaladány több évtizede vonzza a lovasokat minőségi lovas turisztikai szolgáltatásaival, a településen nagy hagyománya él fogathajtásnak, fogatozásnak és a lovas bemutatóknak is. A Szilaj Lovas Udvarház nem véletlen lett kedvelt állomáshelye a lovas- és fogattúrázóknak. A 12 lóbeállót kínáló pihenőhely ideális kiindulópont a Bodrogon szervezett vízitúrához is. A Bodrog és a Tisza összefolyása, a Bodrogzug érintetlensége páratlan élményt nyújt lovasoknak és kajak-kenusoknak egyaránt.



Kategória: Megállópontok
Lóbeálló kapacitása: 12
Túralovak száma: 0

Kapcsolódó szolgáltatók

Szilaj Lovas Udvarház

3929 Tiszaladány, Dózsa utca 10.

Feltöltés alatt

Bővebben

Hasonló találatok

Ameko Lovascentrum

4495 Döge Kossuth 278

A megállóhely széles kínálatában a lovardai lovagoltatás, a terápiás lovagoltatás és a tereplovagoltatás épp úgy megtalálható,...

Bővebben

Harsányi Lovasközpont

3555 Harsány, külterület 0146/5 hrsz.

A Borok útja útvonalának legdélebbi szegletében, a Bükk lábánál fekvő Harsány településen található megállópont.

Bővebben

1011 Budapest, Aranyhal u. 4. • +36 20 578-7600 • info@eurohorse.hu